Vi tilbyder

Med tanke på miljøet tilbyder vi altid de varme- og ventilationsløsninger som Genvex, der er bedst for boligen og klimaet. Der er nemlig stor energibesparelse at hente for den enkelte, hvis varmeanlægget optimeres til en nyere og grønnere model. Vi kommer gerne forbi og tager en uforpligtende snak om dine muligheder for energioptimering, hvor vi også gerne præsenterer flere forskellige løsninger og lytter til dine ønsker og behov.

Det er vores erfaring, at den gode afstemning giver et solidt resultat, der er tilpasset netop din situation.

Kontakt os i dag, hvis du søger et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud til din næste ventilations- eller varmeopgave.
Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre.

GREENAIRS KOMPETENCER SPÆNDER BREDT

Listet herunder finder du en kort beskrivelse af GreenAirs fire kerneydelser.

VENTILATION

Et ventilationsanlæg er løsningen til dig, der ønsker et bedre indeklima og samtidig vil spare på elregningen.

Et ventilationsanlæg som Genvex sender frisk luft ind, der er tempereret med den energi, der udvindes, når den varme, fugtige luft trækkes ud.
Der findes forskellige løsningsmuligheder, men fordelen ved et ventilationsanlæg er, at det er nemt at montere og delvist kan erstatte husets/bygningens øvrige varmekilder.

EL-INSTALLATIONER

Hos GreenAir kan vi varetage alle typer af el-installationer hos private såvel som for erhvervskunder. Vi løser alt fra udskiftning af kontakter og tilslutning af hvidevarer til de mere komplekse opgaver som elinstallationer på totalrenoveringer eller i nybyg.

Som garanti er GreenAir en del af det landsdækkende Valmi Group, der er autoriseret elinstallatør.

VARMEPUMPER

En varmepumpe er løsningen til dig der ønsker at temperere indetemperaturen – fx. i dit sommerhus.

Modsat et ventilationsanlæg, så genanvender en varmepumpe den luft den trækker ud, tempererer den og sender den retur.

EJENDOMSSERVICE

I tillæg til vores kompetencer indenfor ventilations- og varmeløsninger tilbyder vi også ejendomsservice, der tæller alt fra udskiftning af et hegn til vedligeholdelse og udskiftning af vinduer, gulve og lofter. Desuden tilbyder vi hjælp til opstilling af messestande.