Nilan ventilation og varme i Aalborg og resten af Nordjylland

Vi tilbyder Nilan i Aalborg og resten af Nordjylland

Med tanke på miljøet tilbyder vi altid de varme- og ventilationsløsninger som Nilan i Aalborg, Nordjylland, der er bedst for boligen og klimaet. Der er nemlig stor energibesparelse at hente for den enkelte, hvis varmeanlægget optimeres til en nyere og grønnere model. Vi kommer gerne forbi og tager en uforpligtende snak om dine muligheder for energioptimering med henblik på ventilation og varme, hvor vi også gerne præsenterer flere forskellige løsninger og lytter til dine ønsker og behov.

Det er vores erfaring, at den gode afstemning giver et solidt resultat, der er tilpasset netop din situation.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde med Nilan eller har brug for profesionelle løsninger i Nordjylland. Kontakt os i dag, hvis du søger et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud til din næste ventilations- eller varmeopgave.
Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Vi leverer profesionelle løsninger af Nilan og andet i Aalborg og resten af Nordjylland.

GREENAIRS KOMPETENCER SPÆNDER BREDT – Vi tilbyder Nilan i hele Nordjylland

Listet herunder finder du en kort beskrivelse af GreenAirs fire kerneydelser.

Ventilation med Nilan i Nordjylland

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge i forhold til ventilation?

Et ventilationsanlæg er løsningen til dig, der ønsker et bedre indeklima og samtidig vil spare på elregningen. Et ventilationsanlæg som Nilan sender frisk luft ind, der er tempereret med den energi, der udvindes, når den varme, fugtige luft trækkes ud.
Der findes forskellige løsningsmuligheder, men fordelen ved et ventilationsanlæg er, at det er nemt at montere og delvist kan erstatte husets/bygningens øvrige varmekilder.

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om vores arbejde eller vil du have en Nilan ventilation i Nordjylland? Så tøv ikke med at kontakte os.
Du kan ringe til os på telefon: 51 37 03 05 eller sende os en mail: ventgreenair@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

EL-INSTALLATIONER

Hos GreenAir kan vi varetage alle typer af el-installationer hos private såvel som for erhvervskunder. Vi løser alt fra udskiftning af kontakter og tilslutning af hvidevarer til de mere komplekse opgaver som elinstallationer på totalrenoveringer eller i nybyg.

VARMEPUMPER

En varmepumpe er løsningen til dig der ønsker at temperere indetemperaturen – fx. i dit sommerhus.

Modsat et ventilationsanlæg, så genanvender en varmepumpe den luft den trækker ud, tempererer den og sender den retur.

EJENDOMSSERVICE

I tillæg til vores kompetencer indenfor ventilations- og varmeløsninger tilbyder vi også ejendomsservice. Det tæller alt fra udskiftning af et hegn til vedligeholdelse og udskiftning af vinduer, gulve og lofter. Desuden tilbyder vi hjælp til opstilling af messestande.