Ejendomsservice

De fleste moderne mennesker har rigeligt at se til i hverdagen. Derfor er det ikke overraskende, at opgaver som ejendomsvedligeholdelse ofte lander nederst på prioritetslisten. Heldigvis behøver du og dine naboer ikke selv at stå for opgaver som snerydning, trappevask og generel rengøring. GreenAir klarer nemlig disse opgaver for jer.

Vi rykker ud i både Midt- og Nordjylland

Hos GreenAir servicerer vi løbende både privat-, erhvervs- og industrikunder. Boligforeninger er ligeledes omfattet af vores kundekatalog, og vi rykker ud i de største dele af både Midt- og Nordjylland.

Erfaring og kvalitet

Vi har mange års erfaring med ejendomsservice i både stor og lille skala. Når du hyrer GreenAir, er din tilfredshed i højsædet, og derfor tager vi altid en grundig indledende snak med dig om, hvad du kan forvente dig af det endelige resultat.

Kontakt GreenAir i dag

Vi arbejder både med øje for kvalitet, effektivitet og miljøvenlighed – hver gang vi rykker ud.

Har du spørgsmål til GreenAirs ydelser? Eller søger du for nu blot et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i din boligforening? Vi sidder altid klar til at assistere dig på både mail og telefon. Kontakt GreenAir i dag på enten ventgreenair@gmail.com eller på 51370305.